مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 شهریور 1400 ساعت 05:552021-09-01اقتصادي

بهره برداری از پروژه های آبخیزداری در 11 شهرستان/ آخرین فرصت تمدید پروانه چرا


مدیرکل منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه 11 شهرستان گیلان از طرح های آبخیزداری سال 99 بهره مند شدند، تصریح کرد: طرح های آبخیزداری اولویت دار به ویژه در مناطق مستعد سیل و لغزش در دستور کار قرار دارد.

- ایسنا/گیلان مدیرکل منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه 11 شهرستان گیلان از طرح های آبخیزداری سال 99 بهره مند شدند، تصریح کرد: طرح های آبخیزداری اولویت دار به ویژه در مناطق مستعد سیل و لغزش در دستور کار قرار دارد.

میرحامد اختری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تخصیص اعتبار 15 میلیارد تومانی به پروژه های آبخیزداری سال 99 از محل صندوق توسعه ملی، اظهار کرد: کلیه این اعتبار جذب شده و شاهد موفقیت صد درصدی هستیم.

وی با بیان اینکه 11 شهرستان گیلان از طرح های آبخیزداری سال 99 بهره مند شدند، تصریح کرد: طرح های آبخیزداری اولویت دار به ویژه در مناطق مستعد سیل و لغزش در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، حفاظت از آب و خاک را مهمترین ماموریت طرح های آبخیزداری دانست و متذکر شد: سازه های آبخیزداری که در نقاط مختلف پیش بینی و احداث شده است، از حرکت سریع روان آب های ناشی از بارش و سیلاب جلوگیری می کند.

اختری، یکی از کارکردهای سازه های آبخیزداری را ایجاد فرصت برای تغذیه چاه ها و جذب آب باران در سفره های زیرز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از پروژه های آبخیزداری در 11 شهرستان/ آخرین فرصت تمدید پروانه چرا

بهره برداری از پروژه های آبخیزداری در 11 شهرستان/ آخرین فرصت تمدید پروانه چرا